Akadálymentes verzió  
     
1. Információs pont

1. Információs pont

Sveti Martin na Muri (Muraszentmárton) – Muraszenrmártoni „LIFE CLASS-spa & sport rezort Sv. Martin“

A Life Class Termi Sveti Martin filozófiája és víziója, megteremteni az „Egészséges élvezet világát“, mely a két lelőhely kútból származó gyógyító termálvízre alapozott egészség és élvezet kombinációja. A két koncepció és a desztináció helyi értékeinek kombinációja, valamint a medencék építészeti jellemzői megegyeznek dr. Rudolf Steiner filozófiájával: a test alkotója az elme és a lélek.

Ezen felül a The Temple of Life Poll Complex, Terme Sveti Martin-t gazdagítják wellness programjai, melyet a Muraszentmártoni Wellness Központban lehet kipróbálni. A kerékpárosok hivatalos állomáshelye, szolgáltatásait tekintve megfelelő szinten gondot fordít az előírásokra és minőségre, ami azt jelenti, hogy a kerékpárosok elvárásainak rendelkezésére áll a teljes infrastruktúra. Az egészséges élet függ a cég alaptevékenységétől, ezért a Terme Sveti Martin a helyi termelőktől származó hazai ételeket kínálja. Gasztronómiai kínálatát gazdagítja a pénteki napokon megrendezett hagyományos „muraközi vacsora“, ahol számos kézműves mutatja be hagyományos mesterségét. Kiállításaik és bemutatóik segítségével a látogató többet megtudhat a Muraközi örökségről, a jó hangulatról pedig mindig az élőzene dallamai és hazai borok gondoskodnak.

„Međimurske roke“ (Muraközi kezek) Egyesület – műhelyek:

kerámia, szövés szövőszéken, hímzés, fonás, horgolás-kötés, népdal és néptánc, csuhéból készülő hagyományos rózsa, papucs és táska készítése, a LifeClass Termama Sveti Martin-ban található műhelyben a látogató és a turista számára elérhető minden termék.
A „Međimurske roke“ (Muraközi kezek) Egyesület Muraköz megye egyesülete, mely a „kájkáv” hagyományokat tovább élteti – mint a hagyományos pamut ruházati cikkek, a csuhéból készülő termékek. A „Cesta tradicije“ (Hagyományok útja) az érdeklődő látogatók számára bemutatja a muraközi mesterségeket és Muraközt. A Terma Sveti Martin-ban található műhelyen kívül az egyesület bemutatkozik hagyományos vásárokon is.

Kapcsolat
Zala Megyei Népművészeti Egyesület
Zalaegerszeg, Gébárti-tó 0737/80. hrsz +36 92 312 744 zmegyesulet@gmail.com
Támogató

This webpage has been produced with the financial assistance of the European Union. The content of the webpage is the sole responsibility of and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.”

Minden jog fenntartva ! © 2017. Zala Megyei Népművészeti Egyesület