Akadálymentes verzió  
     
Kézművesház Galéria

Kézművesház Galéria

8971 Zalabaksa,Rákóczi F. u. 109.
+36/92-374410, +36/30-9279140
www.kezmuvesgaleria.hu/index.html

A bemutatótermet a 2007-ben nyitották meg. A betérő vendégek nem csak gyönyörködhetnek a kiállított régi néprajzi és a mostanság készült tárgyakban, hanem meg is vásárolhatják azokat, s ha tehetséget éreznek magukban, ki is próbálhatják a faragás, a szövés, a hímzés, a tojásdíszítés megannyi szépséget tartogató technikáját. A természetes anyagok sokaságával dolgozik itt a Horváth házaspár - Horváthné Császár Erzsébet és Horváth Ottó kézművesek- így a fa, csont, a szaru, a szarvasagancs, a tojás, a különböző textíliák és a gyapjú.

A galéria meglátogatásához előzetes bejelentkezés szükséges, de aki ide ellátogat, felfedezheti azt a csodálatos világot, amely az anyagok, formák, színek változatosságával feltöltődést kínál. Amennyiben hosszabb időt szeretnének eltölteni a festői szépségű zalai vidéken, annak kulturális értékeit megismerve, szállás lehetőséget is találnak a környéken.

Kapcsolat
Zala Megyei Népművészeti Egyesület
Zalaegerszeg, Gébárti-tó 0737/80. hrsz +36 92 312 744 zmegyesulet@gmail.com
Támogató

This webpage has been produced with the financial assistance of the European Union. The content of the webpage is the sole responsibility of and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union and/or the Managing Authority.”

Minden jog fenntartva ! © 2017. Zala Megyei Népművészeti Egyesület